FOGLALJON MOST NÁLUNK,
GARANTÁLJUK A LEGJOBB ÁRAKAT
Árkalkuláció és foglalás Ajánlatkérés
Árkalkuláció és foglalás Ajánlatkérés

Miskolctapolcai bobpálya


Miskolc egyik látványossága a miskolc-tapolcai télen-nyáron üzemelő bobpálya. Hamar megkedvelték a kalandkedvelő városlakók és turisták. Ez nem is csoda, hiszen különleges élményt kínál a vendégeknek a barlangfürdő és a csónakázó-tó szomszédságában, a hegyoldalon kialakított bobpálya, amely 800 méter hosszú, ebből mintegy 600 méteren keresztül lefelé száguldanak a bobok a fák közt, miközben 54 méteres szintkülönbséget tesznek meg. A rozsdamentes acél pályán maximum óránként 42 kilométeres sebességet érhetnek el a járművek, amint elérik ezt a határt automatikus fékrendszer gátolja meg a további gyorsulást. Azonban akinek sok ez a sebesség a kézifékkel kedve szerint lassíthatja a bob futását. A jobb és bal kanyarokkal, bukkanókkal tarkított, az erdő fái közt kanyargó, tengeri kígyóra hasonlító pálya igencsak megemeli az utasok adrenalinját, ugyanis közelebb és teljesen biztonságos körülmények közt száguldanak a bobok a fákhoz, mint egy igazi sí. vagy szánkópályán tehetik a sportolók. A minőségre, biztonságra garancia a német precizitással készült bobpálya. Hasonló van Visegrádon és Balatonfűzfőn is. Az országban egyedülállóan mindennap este, villanyfénynél is száguldhatnak a pályán a látogatók.

Arról is gondoskodtak, hogy a különleges élmény életre szóló emlék maradjon. Május 1-től működik ugyanis az automata fotórendszer, amely lesiklás közben megörökít mindenkit, s aki szeretné, a helyszínen megvásárolhatja a monitorról kiválasztott felvételt a célállomásnál (a személyiségi jogokat teljes mértékben tiszteletben tartva az előírások szerint törlik a rendszerből a fotókat). A sokoldalú kiszolgálás érdekében a nyári szezonra pizzériát is nyitnak. Még az evés kedvéért se kell elhagyni a létesítményt, mert természetesen a síhez vagy szánkózáshoz hasonlóan itt is érdemes többször lecsúszni a pályán. Nincs két egyforma csúszás.

A külföldi turistákra is gondoltak a pálya tulajdonosai, ugyanis hat nyelven helyeztek el tájékoztató táblákat a tudnivalókról.

 

Belépő:
 
Felnőtt:

1 lecsúszás: 550 Ft/fő

5 lecsúszás: 2350 Ft/fő

Csoportos jegy (20 fő felett): 450 Ft/fő

Gyermek (14 éves korig)

1 lecsúszás: 450 Ft/fő

5 lecsúszás: 1850 Ft/fő

Csoportos jegy (20 fő felett): 350 Ft/fő

További információk

Gyermekjegy 3 éves kortól 14 éves korig érvényes.
A jegyek személyenként értendők!
3 év alatti gyermekek biztonsági okokból, kísérővel sem bobozhatnak!
8 éven aluli gyermek, kizárólag felnőttel, illetve 8 éven felüli gyermekkel együtt bobozhat!
A menetjegy megvásárlásával tudomásul veszi a Bobpálya használatának szabályait.

 
 
Május 1-től szeptember 30-ig:
naponta reggel 10-től este 10-ig
 
Október 1-től április 30-ig:
naponta 10.00-18.00 óra között.
 
Forrás : http://mibob.hu/ 

Elérhetőségek
Kapcsolat
3519 Miskolc-Tapolca, Fenyõ u. 17-19.
Tel: +36 46/564-200
Mobil:+36 20/270-97-40
Fax: +36 46/564-300
e-mail: wellness@alfahotel.hu
Web: www.alfahotel.hu
NTAK szám: SZ19000733
Autóval:

· Budapest felõl az M3-as autópályán kb. 1,5 óra alatt, lehajtás a Miskolc Centrum leágazónál. Innen útbaigazító táblák jelzik az útvonalat Miskolc-Tapolca felé.
Miskolc – Tapolcára érve a fõúttól útbaigazító táblák irányítják vendégeket az Alfa hotel felé.

Vonattal:

· Érkezés Miskolc Tiszai Pályaudvarra.

· A pályaudvarról 1-es jelzésû autóbusszal a Búza térig, majd a 20-as autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig ( Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).

Távolsági autóbusszal:

· Érkezés Miskolc Búza térre majd a 20-as autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig (Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).
Nézze meg akciós
ajánlatainkat!
 ⇡