FOGLALJON MOST NÁLUNK,
GARANTÁLJUK A LEGJOBB ÁRAKAT
Árkalkuláció és foglalás Ajánlatkérés
Árkalkuláció és foglalás Ajánlatkérés

Felöntések


 


WELLNESS A SZAUNÁBAN-SZAUNASHOW


Igényes, minőségi szaunázás, képzett szaunamesterekkel. Minden nap 2 féle felöntéssel kedveskedünk vendégeinknek (17:30 és 18:30-kor). Ha ezt az élményszerű szaunázást kipróbálta, nem tud leszokni róla többet.

Frissítő felöntés:

A ceremónia alatt a szervezetünk megközelítőleg fél liter folyadékot veszít, ezért gondoskodni kell a folyadék pótlásáról. A szaunamester a szertartás végén egy kis gyümölcslével kedveskedik a vendégeknek.

Sörös felöntés:


A szaunamester sört locsol a kályhára, és sült kenyérhez hasonló illat járja át a szaunát. A sörben található E és D vitamin szabadul fel, melyek selymessé teszik a bőrt.

Vitaminos felöntés:

A szauna extrém környezetében szervezetünk verejtékezéssel védekezik, és számos ásvány anyag távozik a szervezetből. A szaunamester ezért friss gyümölccsel kínálja meg a vendégeket a szaunázás közben, mert ilyenkor a vitaminok jobban felszívódnak.

Jeges felöntés:

Az intenzív forró finn szauna levegője, és a jég ellentéte, valamint a szaunamester technikájának köszönhetően testünkön többszöri jóleső borzongás fut végig szaunázás közben, mely hatására boldogsághormonok szabadulnak fel

Sós felöntés:

A verejtéktől nedves bőrünket a szaunamester által kiosztott tengeri sóval dörzsöljük be, így megszabadulunk a szaunázás alatt megduzzadt és elhat hámsejtektől és 3 millió verejtékmirigy válik sokkal aktívabbá.

Mézes felöntés:

A finn szauna melegét és a virágméz jótékony hatását egyesítve a szaunamester művészi munkájával, bőrünk fellélegzik selymessé válik, és ujjá születik, miután testünket bekentük mézzel.


Elérhetőségek
Kapcsolat
3519 Miskolc-Tapolca, Fenyõ u. 17-19.
Tel: +36 46/564-200
Mobil:+36 20/270-97-40
Fax: +36 46/564-300
e-mail: wellness@alfahotel.hu
Web: www.alfahotel.hu
NTAK szám: SZ19000733
Autóval:

· Budapest felõl az M3-as autópályán kb. 1,5 óra alatt, lehajtás a Miskolc Centrum leágazónál. Innen útbaigazító táblák jelzik az útvonalat Miskolc-Tapolca felé.
Miskolc – Tapolcára érve a fõúttól útbaigazító táblák irányítják vendégeket az Alfa hotel felé.

Vonattal:

· Érkezés Miskolc Tiszai Pályaudvarra.

· A pályaudvarról 1-es jelzésû autóbusszal a Búza térig, majd a 20-as autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig ( Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).

Távolsági autóbusszal:

· Érkezés Miskolc Búza térre majd a 20-as autóbusszal Tapolcára a Strandfürdõ megállóig (Gyógyszertárnál ). A buszmegállótól a stand elõtti Aradi sétányon keresztül a Görömbölyi úton jobbra majd az elsõ elágazásnál balra ahol útbaigazító tábla jelzi az Alfa Hotelt. ( a buszmegállótól 280 méter ).
Nézze meg akciós
ajánlatainkat!
 ⇡